• Veškeré zboží skladem, široký sortiment
  • Kvalitní materiály, moderní střihy
  • Možnost vyzkoušení zboží v kamenných prodejnách
  • Při nákupu nad 2.000,- Kč doprava zdarma

géčko.png   verified_by_visa-full-colour.pngmc_securecode_86px_width.png

     vbm_blugrad004.png       visa_pos_electron_fc_lg_01.png

mastercard.png    me_accpt_match_eps.png   MC.png

NOVINKY

arr3Prodejna Třeboň 19.9.2019 - odpoledne zavřenoVe čtvrtek 19.9.2019 bude prodejna v Třeboni otevřena pouze do 12:00 hod. Odpoledne nás najdete v... arr3Uzavření prodejen 28.9.2019Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit na uzavření všech našich prodejen v sobotu 28.9.2019.... arr3Nová prodejna v Praze1.3.2019 jsme otevřeli novou prodejnu v Praze, najdete nás v obchodním centru Galerie Harfa na...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

1 590,00 Kč
skladem
1 190,00 Kč
skladem

ZBOŽÍ V AKCI


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Nicol móda s.r.o., se sídlem Jeronýmova 214/9, České Budějovice, IČ 057 35 513, zapsaná u Krajského soudu v Českých Budějovicích , oddíl C, vložka 25747 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů